Elektriker Jens Christophersen A/S
32 50 65 65
Aut. el installatør
Aut. kloakmester
Aut. kølemontør
Aut. rottefænger

TV inspektion

 

Når der er et problem med kloakken, opdager man det oftest når følgende sker;

 

  • Et afløb eller toilet ikke skyller ordentligt ud gentagne gange
  • Der er kloaklugt inde i huset
  • Der er sammenstyrtning af jord udendørs

 

Hvis nogle af disse problemer er opstået, kan Jens Christophersen A/S hjælpe.

 

En tv-inspektion af kloakken eller brønden kan f.eks. bruges til at lokalisere brud og utætheder som kan være forårsaget af rødder, forskydninger, tæringer, sammenstyrtninger mv. Lækager i brønden kan være dyre, da de kan medføre et stort vandspildt og forurening af grundvandet. Den kan endvidere til at finde placeringen af eksisterende kloakrør og rensebrønde.

 

Desuden bruges kloak tv-inspektion til at afsløre rotteaktivitet, da 90 % af alle forekomster af rotter skyldes defekte kloakrør.

 

Hvorfor skal du vælge os?

En af grundene til at vælge Jens Christophersen A/S er, at vores moderne tv-inspektionsudstyr giver et godt resultat, og bl.a.:

 

  • Laver farveoptagelser
  • Laver skarpe retvendte billeder, også i fleksible rør
  • Laver metervisning med 0,5m nøjagtighed
  • Optager inspektionen af kloakken digitalt

 

En anden god grund er at vi, hvis kunden ønsker det, kan lave en rapport over de inspicerede kloakrør, som bl.a. kan bruges som dokumentation til forsikringsselskaber mv. Denne rapport vil bl.a. indeholde en film af hele rør inspektionen.

 

Til slut skal det nævnes, at Jens Christophersen A/S er medlem af flere garantiordninger, hvilket sikre, at du altid får et resultat der er helt i top. Jens Christophersen A/S er desuden autoriseret kloakmester og certificeret tv-operatør.