Elektriker Jens Christophersen A/S
32 50 65 65
Aut. el installatør
Aut. kloakmester
Aut. kølemontør
Aut. rottefænger

Historien om elektriker Jens Christophersen A/S

 

Firmaet blev grundlagt i 1945, lige efter krigen, af Egon Christophersen og hans hustru Eva. Virksomheden havde beliggenhed på Amagerbrogade 211, hvor de i 1948 åbnede en lampeforretning.

 

Virksomheden er i dag drevet af søn, Jens Christophersen, som er 2. generation i virksomheden på Amager. Der overtog i 1986 efter at havde afsluttet sin installatør uddannelse, på Københavns maskinmester skole.

 

I 2001 blev virksomheden flyttet fra Amagerbrogade, ud til Vestamager på Kongelundsvejen. I den forbindelse blev den gamle lampeforretning lukket.

 

Virksomheden Hilton A/S, Ved Stationen i Kastrup, blev i 2005 overtaget af Jens Christophersen A/S. Dette blev gjort for at gøre virksomheden stærkere, med en endnu bredere kompetencevifte.

 

I 2010 da finanskrisen var på sit højeste, besluttede man at udvide virksomheden, derfor uddannede Jens Christophersen sig til Autoriseret kloakmester, i samme omfang blev virksomheden også Autoriseret rottebekæmper.

 

I dag sidder Nicolaj Krabbe  og Thomas Van Amerongen som overmontører & Michael Christensen står for anlægsafdelingen, alle tre er en del af medejerkredsen.