Elektriker Jens Christophersen A/S
32 50 65 65
Aut. el installatør
Aut. kloakmester
Aut. kølemontør
Aut. rottefænger

Kabelsøgning med højspænding

 

Kabelfejl kan opstå pludseligt og uden varsel. I sådanne situationer er Jens Christophersen A/S en rigtig god samarbejdspartner.
Igennem mange år har vi arbejdet med at forebygge af kabelfejl, men hvis uheldet er ude, er vi eksperter i hurtigt at få lokaliseret og udbedret kabelfejlen.
 

Kabelfejlfinding på kabler udendørs

Er der opstået fejl på kabelstikledningen fra vejen og ind til målertavlen eller andre udendørs kabler, rykker vi hurtigt ud, og ved hjælp af vores moderne udstyr, finder vi ud af præcist hvor fejlen er på kablet.

Vi kan endvidere vurdere hvor dybt kablet, der er opstået fejl på, er gravet ned i jorden. I sjældne situationer, hvor der er tale om gamle stikledninger, kan kabelstikledningen dog blive kasseret grundet ælde. Dette gælder specielt på gamle båndarmerede kabler. I dag har en ny stikledning en levetid på ca. 30 år, ved fuld belastning.

Efter fundet af kabelfejlen på stikledningen/kablet, kan Jens Christophersen A/S sørge for reparation af stikledningen/kablet efter følgende fremgangsmåde:

 

  1. Hvis der er tale om en større reparation, lægger vi en midlertidig forsyning ud, så der er strøm i huset, mens vi arbejder/søger gravetilladelse mv.
  2. Vi sørger for at indhente den obligatoriske LER hos erhvervsministeriet, samt andre tilladelser, hvis dette skulle være nødvendigt.
  3. Vores anlægsafdeling graver ned til kablet hvor fejlen er opstået.
  4. Vi udbedre den fejl der er på kabelstikledningen.
  5. Vores anlægsafdeling kommer ud og reparere hullet.

*Opstår kabelfejlen i en weekend, rykker vi ud og etablere en midlertidig stikledning. Vi vil herefter hurtigst muligt fejlfinde på kablet, når det bliver hverdag.

 

Kabelfejl på interne kabler i bygningen

Er der opstået fejl på et kabel inde i huset, kan vi også her, bestemme præcist hvor fejlen er opstået. Vi kan så enten reparere kablet, eller sørge for, at der bliver etableret en ny forbindelse med et andet kabel.

 

Undgå kabelfejl

Skal der laves gravearbejde et sted, hvor det er usikkert præcist hvor kablerne ligger, har vi mulighed for at lave en kabelsporing. Kabelsporing er en billig måde, hvorpå man kan slippe for, at grave kabler over.